Magazin

COSMARUL prin care trece PEPE cu FETITA LUI! Ce i se intampla o poate AFECTA mult timp

Publicat: 21 aug. 2013
1

Pepe si Raluca trec printr-o perioada destul de grea. Si asta din cauza ca, de cand le-a plecat bona filipineza, cei doi nu mai gasesc o dadaca pe gustul lor. Ba mai mult, fosta doica a apucat sa o deprinda pe fetita cu tot soiul de apucaturi si sa o invete „prostioare”, lucru care ar putea afecta educatia copilei daca nu se intervine la timp.

Conform site-ului libertatea.ro, Raluca este de-a dreptul exasperata din cauza ca bona filipineza a plecat din casa lor si, mai mult, se pare ca a invatat-o pe micuta Maria sa faca tot soiul de prostii, lucru care o poate afecta pe viitor si de care mamei ei ii este destul de greu sa o dezvete.

Pana se va intampla insa acest lucru, Raluca si Pepe continua cautarile pentru o noua doica, numai ca nu au fost multumiti pana acum de nici una dintre angajatele care le-au trecut pragul. Se pare ca nu gasesc o femeie responsabila, desi salariul este unul motivant: 2.000 de RON.

„De cateva luni bune cauta in disperare o bona, una care sa aiba grija de Maria. A schimbat nu mai putin de cinci femei pana acum si nu sunt multumiti de nici una. Culmea e ca nu gaseste o femeie responsabila, desi salariul nu e unul de neglijat. Pepe le ofera 2000 de lei pe luna! Le tine in proba vreo luna si apoi le da drumul. Pe unele nici o luna nu le-a putut tine pentru ca a constatat repede ca sunt neglijente. De exemplu, bona statea la masa, iar fetita a cazut si s-a lovit destul de rau. Asa ceva nu se poate!”, a povestit o sursa propiata familiei Pascu.

Comentarii
  • sigur traieste un cosmar..fratilor, sunt oameni care nu au ce manca, sunt copii bolnavi in ultima faza,etc etc..astia traiesc un cosmar. In nici un caz un copil de bani gata…pe bune…si la urma urmei pe cine intereseaza ca maria nu are bona? doamne, in ce tara traim!!

  • sarmanii…………imi vine sa le plang de mila :).oameni buni,sa fim seriosi,au un singur copil si nici pe acela nu il pot creste fara ajutor??????????dar ce sa mai zicem de sotii cu 3-4 copii????inseamna ca acei parinti sunt eroi!

  • iaca na….nu au tiganii bona …ce articol interesant , ce mare problema sa o creasca singuri …ei cint au fost mici ma intreb CITE BONE AU SCHIMBAT??? el le tine in proba ***** b…t

  • Biata doica aia,pentru 2000 ron trebuie sa stea non stop cu ochii numai pe micuta.Daca o fi si vreun copil zvapaiat,iti dai seama ce stres pe capul ei…salariul ar trebui sa fie 3000 ron.

Adauga un comentariu