Stiri si curiozitati

E miliardar in dolari, dar poarta acelasi tricou in fiecare zi . Explicatia lui Mark Zuckerberg, inventatorul Facebook, ar trebui sa dea si altora de gandit

Publicat: 27 aug. 2018
3

Are miliarde in conturi, dar acest lucru nu il face pe Mark Zuckerberg sa devina un icon-fashion. Dimpotriva, fie ca merge la job, fie ca este cu prietenii sau la o plimbare romantica cu sotia, CEO-ul Facebook-ului poarta acelasi model de tricou, unul gri, simplu.

Mark Zuckerberg, cofondatorul Facebook, a declarat ca poarta acelasi gen de tricou gri in fiecare zi pentru ca vrea sa isi simplifice viata si sa nu isi risipeasca energia “pe lucruri stupide si frivole”, precum alegerea hainelor cu care se imbraca. “Chiar vreau sa imi simplific viata, asa ca trebuie sa iau cat mai putine decizii in legatura cu orice, exceptand modul in care pot sa fiu in cea mai mare masura util acestei comunitati”, a declarat Zuckerberg, adaugand ca detine numeroase tricouri gri asemanatoare, scrie unica.ro.

Declaratiile au fost facute in contextul in care Mark Zuckerberg, cofondator si director executiv al Facebook, a participat vineri la prima sa sesiune de intrebari si raspunsuri, in cadrul careia a abordat numeroase subiecte.

Mai mult, Zuckerberg nu este prima personalitate din domeniul tehnologic care si-a creat propria uniforma. Co-fondatorul firmei Apple Computer, Steve Jobs purta mereu bluza neagra pe g Issey Miyake si blugi din comoditate si confort zilnic.

Warren Buffet, unul dintre cei mai bogati oameni din lume si considerat a fi cel mai de succes investitor al secolului 20, poarta acelasi model de costum tot din dorinta de a nu mai pierde timp alegandu-si ce sa imbrace.

Adauga un comentariu