National

Motivele pentru care Crin Antonescu nu mai candideaza la prezidentiale

Publicat: 01 iun. 2014
1
Crin Antonescu si-a luat prin surprindere colegii de partid, dupa ce a anuntat ca se retrage din cursa pentru alegerile prezidentiale. Liderul PNL a precizat ca a luat aceasta decizie ca urmare a unei discutii pe care a avut-o cu un grup restrans de liberali, in cursul zilei de ieri, dupa cum au declarat surse din PNL. Acestia i-au explicat ca ultimii ani petrecuti in fruntea partidului si evenimentele politice recente, anume alianta cu PSD, cu PC, ruperea USL, perceptia asupra aportului PNL la evenimentele din vara lui 2012, au contribuit la erodarea imaginii sale. In plus, Antonescu era asociat cu USL, un proiect esuat.
In acelasi timp, potrivit unor sondaje interne, cota de incredere a lui Crin Antonescu a ajuns sub cea a partidului. In plus, acesta nu este agreat de electoratul PDL, cu care PNL incearca, la ora actuala, sa construiasca un mare partid de Dreapta sau macar o alianta. In acelasi timp, lui Antonescu i s-a spus ca varianta Klaus Iohannis pare sa fie agreata de majoritatea liderilor de opinie si a analistilor politici, potrivit evz.ro.

Citeste si Dancu, despre retragerea lui Antonescu: Nu e o renuntare glorioasa, ci recunoasterea lipsei de potential 
Comentarii
  • Crin nu candideaza ca nu este agreat nici de membrii PNL ce sa mai vorbim de restul romanilor care nu l-ar vota niciodata. Nu va fi votat nici Johannis care a fost mina dreapta pentru Antonescu si au pierdut pe barba lor cum se spune pe romaneste nu pe nemteste,si mai ales pentru ca este pe mina cu Basescu care se vrea priministru.Asta numai peste cadavrele romanilor,cred ca se stie.

Adauga un comentariu