Magazin

Regele Cioaba face dezvaluiri: De ce Traian Basescu si-a GONIT SOTIA de la masa

Publicat: 27 iun. 2014
1

Dorin Cioaba, autointitulatul rege international al romilor, a povestit cum sotia presedintelui, Maria Basescu a fost protagonista unui incident stanjenitor atunci cand a fost trimisa la alta masa din cortul „oficialitatilor” ridicat la Costesti in 2009.

Citeste si: Sotiile presedintilor romani: Povestile femeilor care stau in spatele liderilor tarii

Potrivit regelui romilor, in comunitatea lor, femeile nu au ce cauta la masa cu barbatii. Prezenta, alaturi de sotul ei, la Festivalul Romilor de la Costesti, aceasta a indraznit sa se aseze langa presedinte, in cortul oficialitatilor etniei. În momentul cand au aparut sefii romilor, Maria Basescu a fost „alungata” la alta masa, unde se aflau femeile rome.

Citeste si: IMAGINEA CAT 1.000 de cuvinte! Cum i-a spus EBA „LA MULTI ANI!” Primei Doamne

„Atunci cand domnul presedinte a venit acolo, in cort, a fost putin derutat pentru ca la noi in comunitate femeile nu stau la masa cu barbatii; cand domnia sa a luat loc la masa, «doamna presedinte» s-a asezat langa el. În momentul cand am venit si noi, ceilalti barbati, femeile de la masa de alaturi s-au ridicat si atunci s-a ridicat si sotia presedintelui. Traian Basescu i-a spus dupa aceea sotiei: «Maria, stai tu langa femei acolo, sa stam noi aici, ca asa este la romi»”, a declarat Dorin Cioaba, autoproclamatul rege international al romilor, potrivit ring.

Adauga un comentariu