National

VICTOR PONTA, PROPUNERE INCREDIBILA. Este pentru prima oara cand spune asta

Publicat: 04 aug. 2016

Fostul prim-ministru Victor Ponta are o propunere incredibila pentru a nu uita lucrurile rele facute in perioada lui Traian Basescu.

„Felicitari Gabrielei Firea si tuturor consilierilor generali care au decis ca Marele Radu Beligan sa aiba un loc ce ii poarta numele in Bucuresti! Atitudinile si abordarile fasciste si securiste care sunt atat de prezente in viata publica din Romania anului 2016 ( si in baza carora toti pigmeii il «infierau» cu manie proletara pe Maestrul Beligan) nu au avut succes de aceasta data! Ps – cand o sa facem un Memorial al Crimelor Securitatii si Stalinismului ( plus Basismului ) in Romania putem avea acolo si incaperi cu numele «Monica Macovei» si «Raluca Pruna»!!! Merita tovarasele sa nu le uitam ca sa nu repetam ororile acestora!”, a scris Ponta pe Facebook.loading...

Comentarii
  • Forte bine punctat domnule Ponta, dar eu aș mai veni cu o propunere, aceea să fie creat un loc unde să fie expuse lucrările stiintifice plagiate si declaratiile mincinoase ale politicienilor, pentru generatiile viitoare să fie în masură să fac diferenta între caractere ale aceleasi specii (cea umană binenteles).

Adauga un comentariu