Fotbal extern

Manchester City dezminte ca ar fi primit o oferta pentru Tevez de la PSG

Publicat: 18 ian. 2012

Manchester City a dezminţit că ar fi primit o ofertă de la Paris Saint-Germain pentru transferul atacantului central argentinian Carlos Tevez, contrazicand sursele apropiate lui PSG care anunţat mai devreme un acord între cele două cluburi.

”Nu este nimic adevărat, a declarat pentru AFP un purtător de cuvant al clubului englez. Manchester City nu a primit nicio ofertă de la Paris Saint-Germain pentru Carlos Tevez”.

Surse apropiate PSG şi proprietarului său QSI declarau mai devreme pentru AFP că cele două cluburi au ajuns la un acord şi că nu mai lipsea decat acceptul jucătorului.

Potrivit acestor surse, PSG ar fi gata să-i propună atacantului internaţional în varstă de 27 ani un contract de trei ani şi jumătate.

Retrogradat pe banca de rezerve la Manchester City de cand a refuzat să intre în joc într-un meci din Liga Campionilor cu Bayern Munchen, în septembrie, Tevez se afla în contacte avansate cu AC Milan în ultimele săptămani, înainte ca milanezii să întreruptă negocierile săptămana trecută.loading...

Adauga un comentariu