Educatie intima

Moduri simple si naturale de a deveni din nou „virgina”

Publicat: 12 oct. 2016

Iata cateva metode naturale pe care sa le incerci, astfel incat sa redevii „virgina„, potrivit JustHealthyLifestyle.com

Curcuma comosa – este o planta foarte puternica din aceeasi familia cu ghimbirul, care poate intari semnificativ peretii uterului si a vaginului. O puteti unge in zona intima sau o putetti consuma sub forma de ceai! Are acelasi efect

Agrisele – sunt bogate in vitamina C, si pot ajuta in mod natural la strangerea vaginului. Trebuie doar sa fierbeti agrisele si lichidul ramas depozitati-l in frigider. Spalati zona intima cu acest lichid inainte de a face baie.

Frunza de stejar – este un remediu foarte puternic, care lubrifiaza si netezeste pielea din zona intima, dar are si rolul de a intari muschii din acea zona.

Schinduful, denumit si fan grecesc, este cunoscut pentru abilitatea sa de a mari sanii. Unii experti sustin insa ca aceasta poate ajuta, de asemenea, si la strangerea zonei intime.

Cum sa mirosi frumos in zona intima

Cohosul negru – este o planta originara din America de Nord, care ajuta la tonifierea pielii. Uscat pe soare si macinat intr-o pulbere, acesta poate fi folosit la prepararea unui lichid cu care se fac spalaturi in zona intima.

Aloe vera– are capacitatea de a strange si a revitaliza partile intime. Aveti nevoie doar gelul de aloe vera care se extrage foarte usor de pe frunza si se aplica pe organele genitale, in scopul de a le strange si revigora.

Hamamelis – un arbore nord-american cunoscut pentru capacitatea sa de a trata infectiile vaginale, in special candidoza. Frunzele sale sunt utilizate si in intarirea vaselor de sange, iar folosite sub forma de infuzie ajuta la intarirea muschilor vaginaliloading...

Adauga un comentariu