Stiri si curiozitati

Noi dovezi ca fiica si fiul lui Gheorghe Dinca au mintit in fata procurorilor. Declaratia care face lumina in acest caz

Publicat: 04 sept. 2019

Patronul de la ferma de nuci din Dabuleni a declarat pentru Antena 3 faptul ca fiica lui Dinca a ajuns la ei, pe 24 iulie, in jurul orei 10. Atat Daniela Dinca, cat si fiul inculpatului au spus ca la orele 10 au trecut prin fata casei tatalui lor, in Caracal

„Au venit doua doamne care s-au aratat interesate de nuci. Mi-au spus ca le trebuie vreo 5.000 de puieti, ca vor sa afiseze o plantatie pe programe europene. Noi suntem furnizori de material pentru asa ceva. Dar eu aveam foarte multa treaba si s-a ocupat baiatul meu. Le-am spus ca nu avem 5.000 de nuci si ca le comunic cat avem disponibil. Intre timp, au lasat un numar de telefon”, a spus patronul fermei. 

„Ulterior mi-a sarit in ochi cand am vazut-o la telefon pe fiica lui Dinca. Mi s-a parut ca semana cu cea care a fost la noi. Au ajuns la noi in prima parte a zilei, pana in pranz. In niciun caz la prima ora a diminetii, in jur de ora 10”, a mai spus patronul fermei. 

Declaratiile fiului lui Dinca

„In ziua de 24.07.2019, am venit in Caracal si am trecut prin fata portii tatalui meu, insa nu am oprit. Impreuna cu mine erau sora mea, Dinca Daniela, si o colega de seviciu din Arad. Fac precizarea ca pe 24.07.2019, orele 10, cand am trecut prin fata portii tatalui meu, am vazut doua persoane iesind din curtea acestuia, doi vecini despre care stiu ca se numesc Vica si Fane”, a spus fiul lui Dinca in fata procurorilor.

Declaratiile Danielei Dinca

„Din discutiile purtate cu mama mea, cunosc faptul ca tatal meu mai era vizitat de doi vecini, si anume numitul Vica, care locuieste la cateva case mai in fata catre iesirea spre Mol Craiova, si a doua persoane despre care nu-mi amintesc momentan. Declar ca in data de 24.07.2019, in jurul orelor 10.00 dimineata, eu, impreuna cu fratele meu, Dinca Gheorghe Daniel, numita Diaconu Andreea, in timp ce ne aflam in autoturismul firmei unde lucrez, intorcandu-ne din localitatea Dabuleni, am trecut pe strada unde tatal meu are domiciliul, respectiv strada Craiovei, moment in care am vazut ca de la imobilul tatalui meu au iesit doua persoane de sex barbatesc. Declar ca nu am oprit sa-l vizitam pe tatal nostru si nu cunosc pe acele persoane care au iesit din curtea tatalui meu. 

Mentionez ca in data de 24.07.2019, miercurea cand eu am trecut pe la poarta tatalui meu si am vazut cele doua persoane care ieseau din curtea imobilului, persoana mai scunda avea in mana o punga sau plasa de marime medie, de culoare inchisa, nefiind voluminoasa”, a spus Daniela Dinca. loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit