Mozaic muzical

S-au casatorit in 2010 si au impreuna o fetita superba. Acum, Irina a facut anuntul public: „eu si Fodor…” 

Publicat: 22 mai 2019
3

Irina, partenera de viata a lui Razvan Fodor, a marturisit cum se vede atunci cand va junge la batranete

Razvan Fodor, in varsta de 43 de ani, formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri alaturi de Irina, sotia sa. Cei doi s-au casatorit in anul 2010 si au impreuna o fetita, Diana. 

Pentru Irina Fodor, imaginea viitorului este una optimista si vesela. Pe blogul ei, sotia lui Razvan Fodor a scris, intr-o nota haioasa, un text in care vorbeste despre cum se vede la varsta a treia. 

„Cand imi imaginez batranetea, ma gandesc la o caricatura: si bunele, si relele sunt accentuate si ies mult mai mult in evidenta. Sa facem o analiza, asadar. 

Proiectam viitorul cu al meu acum cateva zile, si ne imaginam ca la batranete o sa ne mutam intr-o casa undeva la munte. El spunea ca in curtea casei aleia ar mai vrea o casa mai mica, de hobbit, asa, unde sa se retraga cand vrea liniste. 

Imi si imaginam cum o sa merg cu nepotii prin curte, aratandu-le una, alta, si cum ne oprim in fata casutei de paianta: 

„Iar aici, dragilor, sta tataie Fodor. Iese doar dupa apusul soarelui, daca lasi in pragul usii un pahar cu vin alb, sec, rece ca gheata. Its a romanian tradition!” 

In alta ordine de idei, daca totul se accentueaza, asa cum cred eu ca va fi, probabil voi ajunge si mai cicalitoare peste 20-30 de ani, deci saracul om are tot dreptul la un colt al lui unde sa isi refaca nervii pisati cu grija de sotie.?”, a notat Irina Fodor. 

„Luni, cand toata lumea o sa mearga la munca, eu si Fodor o sa ne bucuram ca pe 15 vine pensia fara sa facem nimic. Probabil o sa avem grija de patrupezii de prin curte – pentru ca pana atunci o sa avem si asa ceva – si o sa ne plimbam prin parcuri. Sau o sa plecam cateva zile la munte sau la mare. O sa ne facem vacanta din orice saptamana, ca asa-i cand nu te mai duci la serviciu. 

O sa fie frumos. O sa fim frumosi. Asa imi imaginez eu”, a incheiat sotia lui Razvan Fodor. 
 

Adauga un comentariu