Magazin

Ai BUSTUL MARE? Uite ce spune acest lucru despre gradul tau de inteligenta!

Publicat: 19 iun. 2014
1

Credeai ca sanii tai nu au nicio legatura cu cat de inteligenta esti? Ei bine, te-ai inselat! Conform unui studiu realizat pe 1200 de femei la Universitatea din Chicago, se pare ca reprezentantele sexului feminin cu sani mari au tendinta de a avea un grad mai mare de inteligenta. Studiul a impartit femeile in cinci grupuri, in functie de marimea sanilor.

Citeste si: Top 12 lucruri pe care barbatii le considera incitante la femei

Rezultatele au arata ca femeile cu sanii mari au un IQ mai mare cu pana la 10 puncte comparativ cu femeile cu sani mici. Femeile cu sani de marime medie s-au dovedit mai inteligente decat cele cu cea mai mica dimensiune de sani.

Citeste si: Operatie estetica sau dreptul la normalitate? Sansa uriasa pentru iesencele mutilate

De asemenea, alte cercetari realizate in trecut au arata ca cei mai multi barbati prefera femeile cu saii mari, acest lucru fiind relationat cu selectia naturala.

Citeste si: Nu credeai ca vei vedea vreodata asa ceva! Ce si-a pus tipa asta pe sani e mai mult decat CIUDAT!

Sociologii din Chicago cred ca studiul lor sugereaza ca barbatii inteligenti prefera femeile cu sani mai mari pentru a le partenere de reproducere pentru ca rezultatul uniunii lor, copilul, va fi mai inteligent si va transmite genele pentru sani mari fetelor si pentru inteligenta mare atat fetelor, cat si baietior.
sursa: kfetele.ro

Adauga un comentariu