Cazare

Hotel Spa Dorna Arini – Vatra Dornei

Publicat: 20 feb. 2012
9

Amplasat în zona Mănăstirii Acoperământul Maicii Domnului din Dorna Arini, Hotel Spa Dorna Arini oferă un centru spa şi de sănătate cu vedere spre râul Bistriţa. Este înconjurat de păduri dese.

Complex & Spa Dorna Arini oferă camere cu podele de lemn şi mobilier din lemn masiv. Fiecare cameră are un televizor cu ecran plat şi un balcon cu vedere spre natura înconjurătoare.

Centrul de spa Dorna Arini oferă tratamente de sănătate, inclusiv hidroterapie, masaje terapeutice şi băi de plante. Există, de asemenea, o baie jacuzzi disponibilă pentru utilizare.

Complexul Spa are propriul restaurant care oferă o gamă largă de mâncăruri tradiţionale, româneşti şi opţiuni organice. Acolo este servit şi un mic dejun tip bufet zilnic.

Hotelul oferă un serviciu de transfer şi închiriere de biciclete. Există, de asemenea, echipamente de închiriat pentru schi şi canotaj. Pentru divertismentul oaspeţilor, sala de jocuri este prevăzută cu biliard şi tenis de masă. Vatra Dornei este situată la 5 km de hotel, care oferă parcare privată gratuită.

Unitatea se afla in Localitatea Dorna Arini 108, 727200 Vatra Dornei.

Adauga un comentariu