Local

Mai multi ambasadori au vizitat compania Antibiotice Iasi. Au fost impresionati de cele vazute

Publicat: 15 iun. 2018
1

Astazi, 15 iunie 2018, compania Antibiotice Iasi a fost vizitata de o delegatie de reprezentanti ai corpului diplomatic acreditat in Romania. 

Delegatia diplomatica a fost impresionata de activitatea companiei afland detalii despre portofoliul de produse, certificari internationale si standarde de calitate, prezenta pe pietele internationale, investitiile realizate in ultimii ani pe platforma companiei precum si demersurile privind alinierea la practicile internationale de sustenabilitate. 

Citeste si: Masuri fara precedent vizeaza Iasul. Deciziile au fost luate de cei mai importanti demnitari din tara

“Suntem onorati de aceasta vizita pe care o consideram o oportunitate in vederea dezvoltarii si consolidarii de parteneriate pe pietele externe. Antibiotice este un brand autentic romanesc, o companie adaptata pietei farmaceutice internationale, care a demonstrat ca performantele si rigorile industriei farmaceutice mondiale se pot atinge si in Romania”, a declarat Ioan Nani, director general Antibiotice.

La Iasi se afla si astazi oficiali din Argentina, Algeria, Peru, Congo, Egipt, Chile, Armenia, Brazilia, Azerbaijan, Slovacia, Nigeria, Ucraina, Irak si Iran. Acestia au facut cunostinta cu istoria si trecutul Iasului si au vizitat cele mai importante obiective din Capitala Moldovei.

Adauga un comentariu