Hardware

Memory stick de lux de la Cartier

Publicat: 10 iun. 2011

Lux ?i tehnologie : aceasta este combinatia care a inspirat una dintre cele mai recente produse comercializate de Cartier .

Un exemplu elocvent in acest sens il constituie ultima sa realizare, care transforma un simplu memory stick intr-un veritabil accesoriu de lux, relateaza Il Giornale del Lusso.

Ca orice obiect pretios produs de casa franceza, si acest element menit sa devina un cadou unisex demn de toata stima poarta un nume: „Cartier Decoro Logotype”.

Accesoriul a fost realizat in editie limitata, iar particularitatea sa consta in combinatia materialelor din care a fost confectionat si anume: paladiu si lac negru, intr-o imbinare unica si inconfundabila, asociata cu logo-ul Cartier.

Cartier Decoro Logotype face parte dintr-o linie speciala de „talismane moderne de lux”, o definitie mai mult decat meritata, judecand dupa factorul estetic si dupa acel irezistibil farmec de bijuterie pretioasa care ii confera un plus de distinctie in lumea preciziei si geometriei tehnologice.

Din punct de vedere tehnic, capacitatea sa nu se inscrie insa printre cele mai impresionante – Cartier Decoro Logotype dispune de 4 GB, precizeaza sursa.loading...

Adauga un comentariu