Magazin

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a facut noi declaratii despre cazul de la Caracal

Publicat: 25 aug. 2019

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a facut noi declaratii despre cazul de la Caracal, in lumina ultimelor detalii rezultate din ancheta. Cumpanasu sustine ca deocamdata nu s-a emis vreun certificat de deces si daca acest lucru s-ar intampla, atunci acesta va fi contestat de catre familia victimei lui Gheorghe Dinca.

Alexandru Cumpanasu: Raportul Ministerului Sanatatii nu spune ca Alexandra e moarta

Alexandru Cumpanasu, despre emiterea unui certificat de deces
Alexandru Cumpanasu a spus ca familia se afla la capatul rabdarii: „Rabdarea noastra cam ia sfarsit. Concret ne spun ca fac ancheta. Au zis sa ii lasam sa lucram. Nu s-a emis niciun certificat de deces emis. Daca mai sunt cetateni care dau asta pe piata vreau sa le spun ca ii dam in judecata. INML nu are un raport final. Indiferent daca se va da certificat de deces sau nu, noi vom contesta decizia.”

Jurnalistul sustine ca vor merge pana la capat: „In acest Caracal au fost multi care au vorbit cu Dinca, care au beneficiat de pe urma lui, vom lupta pana in panzele albe pentru a afla adevarul. A fost o graba nebuna de a ne da un raspuns, daca ne va da hartia o vom rupe. Nu vom accepta sa ne dea o hartie data pe nimic”, a mai spus Cumpanasu.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit