Dulciuri

Tarta cu nuci

Publicat: 14 apr. 2011

Ingrediente:

250 g faina,
150 g ulei,
150 g zahar,
1 ceasca apa rece,
1 lamaie,
1 lingurita bicarbonat,
250 g nuci pisate.

Mod de preparare:

Se cerne faina, iar in mijlocul ei se pun 50 g zahar, uleiul, coaja de lamaie, sarea si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie. Se framanta si se acopera aluatul. Dupa 45 minute, se imparte aluatul in doua. Se intinde o foaie si se asaza in tava. Se acopera cu miezul de nuca fiert putin in apa cu zaharul ramas. Se intinde a doua foaie care se unge cu zahar si se presara cu zahar tos, ori se orneaza cu sirop de ciocolata. Se coace timp de 30 de minute, la foc potrivit.



loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit