Magazin

TREBUIE SA STII ASTA! FRUCTUL extrem de putin CUNOSCUT in Romania DAR care are EFECTE FANTASTICE asupra organismului. Este considerat un ELIXIR AL TINERETII

Publicat: 12 apr. 2014
1

Kaki, este un fruct originar din Japonia, nu foarte popular la noi, dar beneficiile consumului unui astfel de fruct sunt numeroase.

Acesta contine o cantitate mare de vitamine si minerale, iar specialistii spun ca fructul kaki lupta impotriva imbatranirii si este un „medicament” pentru inima si ficat.

Este un fruct de toamna, care ajunge la maturitate in perioada septembrie-noiembrie si contine betacaroten, vitamina C, potasiu, carbohidrati, calciu, magneziu si multe zaharuri.

Citeste si: Cum iti pot salva viata fructele de KIWI

Are aspectul de rosie necoapta, gust de pepene galben combinat cu piersica si se spune despre el ca este un adevarat elixir al tineretii.

Fructul kaki este energizant si tonic, avand un efect antioboseala.

Beneficiile fructului kaki
: stimuleaza imunitatea

Este astringent si are capacitatea de a intari sistemul imunitar al organismului, deoarece are un nivel de vitamina C echivalent cu doua-trei portocale, ceea ce duce la stimularea reactiei naturale a organismului in lupta cu infectiile tipice sezonului rece, precum raceala si gripa.

Beneficiile fructului kaki: vedere mai buna

Fructul kaki ajuta in imbunatatirea acuitatii vizuale prin continutul sau ridicat in vitamina A, vitamina utila celulelor din retina pentru a interpreta mesajele luminoase.

Citeste si: 5 alimente de care nu stiai ca sunt fructe

Beneficiile fructului kaki: combate depresia

Bogat in glucide de buna calitate, fructul kaki stimuleaza activitatea creierului si combate depresia.

Mai mult decat atat, acest fruct „lupta” impotriva ridurilor, acneelor si ofera luminozitate pielii. Consumul de kaki ajuta la reglare tensiunii arteriale, combate diabetul si atenueaza problemele ficatului.

Adauga un comentariu