Local

Viteza le-a scos sume mari din buzunare. Foarte multi soferi au fost sanctionati

Publicat: 17 iun. 2019
1

In perioada 14 iunie – 16 iunie, politistii rutieri din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Iasi au actionat, pe raza judetului Iasi, pentru a creste gradul de siguranta rutiera pe drumurile publice si pentru prevenirea accidentelor rutiere.

In urma neregulilor pe care politistii rutieri le-au constatat, au fost aplicate 453 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 125.697 de lei. Dintre aceste sanctiuni, 226 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteza pe drumurile publice si 227 pentru alte abateri.

Tot in aceasta perioada, au fost constatate opt infractiuni la regimul de circulatie rutiera, fiind retrase cinci certificate de inmatriculare si au fost retinute 22 de permise de conducere.

Vezi si: Dupa o petrecere, o DOMNISOARA din Iasi a intrat cu masina intr-un zid de beton! A ajuns la spital in stare extrem de grava si a intrat direct in operatie

Din acestea, 14 au fost retinute pentru nerespectarea regimului legal de viteza pe drumurile publice, in timp ce opt permise au fost retinute pentru alte abateri.

"Spre exemplu, un tânar de 27 de ani, din judetul Vaslui, a fost sanctionat contraventional, cu amenda, conform O.U.G. nr. 195/2002, deoarece a fost depistat conducând un autoturism, pe DE 583, în orasul Podu Iloaiei, cu viteza de 97 km/h, sectorul de drum fiind limitat la 50 km/h", precizeaza reprezentantii IPJ Iasi.

Comentarii
Adauga un comentariu