National

Basescu, dupa ce a vazut spectacolul lansarii candidaturii lui Victor Ponta: „Va fi vai de noi cu un presedinte ca Ponta, Kim Jong-Un”

Publicat: 21 sept. 2014
1

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, despre lansarea candidaturii lui Victor Ponta, in urma cu o zi, pe Arena Nationala, ca „acest om si-a pierdut cumpatul si controlul” si ca „va fi vai de noi cu un presedinte ca Ponta, Kim Jong-Un”.

Intrebat daca a vazut lansarea candidaturii lui Victor Ponta, de sambata, de pe Arena Nationala, presedintele a spus ca a vazut-o la televizor, din jurnale.

Citeste si Traian Basescu: „Premierul Iurie Leanca a fost in Ambasada URSS”

„Imi era greu sa urmaresc un asemenea eveniment, in conditiile in care semana leit cu ce am vazut la Kim JongUn, asta, si care se pare ca este extrem de atractiv pentru Ponta”, a comentat presedintele.

El a continuat: „Sa faci de ziua ta o asemenea manifestare, arata ca omul asta si-a pierdut cumpatul si controlul. Va fi vai de noi, cu un presedinte ca Ponta, Kim Jong-Un”, a spus Basescu.

Citeste si Primele reactii dupa ce Turcescu a anuntat ca a fost agent secret

„Omul asta este un kitsch, un fals total. Cand il cauti, e masterand la Catania, pe urma constata ca nu mai este, il cauti doctor, il gasesti cu un plagiat. Tot CV-ul lui eun fals. Tot CV-ul acestui om este un fals”, a mai spus Basescu, despre Victor Ponta.

Presedintele a mai aratat ca Elena Udrea are „obligatia si vointa” sa isi joace sansa si a precizat ca, fata de acum cateva luni, cand afirma ca Elena Udrea il poate „bate”, fizic, pe Victor Ponta, acum „constata ca este si mai inteligenta decat Ponta si mult mai cinstita decat Ponta”.

Citeste si Tinerii lui Ponta vs tinerii lui Basescu

Despre Klaus Iohannis, Traian Basescu a spus ca „pana mai acum cateva luni, era sustinator al loviturii de stat din 2012”.

„Astazi, e mare democrat. Mi-e greu sa privesc la solutiile lor si sa am incredere in ei „, a precizat Basescu.

Adauga un comentariu