Magazin

Economistul Gabriel Popescu numit de premierul Mihai Razvan Ungureanu in functia de Consilier de Stat

Publicat: 30 mart. 2012
1

Premierul Mihai-Razvan Ungureanu l-a numit pe economistul Gabriel Popescu in functia de consilier de stat in Aparatul propriu de lucru al prim-ministrului, potrivit unei decizii publicate vineri in Monitorul Oficial

Noul consilier de stat a declarat, vineri, pentru agentia Agerpres, ca il va consilia pe premier in problemele de natura economica. Gabriel Popescu a precizat insa ca luni va avea o discutie mai aprofundata cu seful Executivului, inclusiv privind viitoarele sale atributii. Acesta va prelua functia incepand cu data de 2 aprilie.

Gabriel Popescu (57 de ani) este profesor universitar la Academia de Studii Economice (ASE) Bucuresti, la Facultatea de Economie Alimentara si a Mediului si are gradul stiintific de doctor in economie, specializarea economie agrara.

Premierul Ungureanu mai are un consilier de stat pe probleme economice, pe Andreea Maria Paul, doctor in economie si cadru universitar tot la ASE, insa la Facultatea de Relatii Economice Internationale.

Contactata de agentia de presa, Andreea Maria Paul a declarat ca va ramane in continuare in functia de consilier de stat in Aparatul propriu de lucru al prim-ministrului.  „Eu nu-mi abandonez proiectele la jumatate de drum. Mizez foarte mult pe seriozitate si pe proiectele duse la finalitate”, a declarat Andreea Maria Paul. Ea a aratat ca va colabora cu Gabriel Popescu, fiind nevoie de doi consilieri in domeniul economic si social, specializarile celor doi economisti fiind complementare. , informeaza Agerpres

Adauga un comentariu