Secretele istoriei

Filmul secret lasat de Nicolae Ceausescu pentru anul 2080. VIDEO

Publicat: 23 sept. 2019

Fostul lider comunist Nicolae Ceausescu a lasat in urma sa un video suprinzator pentru generatia din 2080. In imagini este descrisa exact viata traita de romani in perioada comunista si este aratata evolutia Bucurestiului datorita reusitelor lui.

Nicolae Ceausescu este un capitol de neuitat din istoria Romaniei. Liderul socialist, atent la detalii, a lasat in urma sa un clip video in care arata copiilor viitori „Orasul lui Ceausescu”. Dupa Revolutie, numeroase detalii nestiute vizavi de transformarea Romaniei au iesit la iveala.

Filmul este o ilustrata in miscare, adresata celor care vor locui in Bucuresti in anul 2080. Acesta suprinde imagini care sa le aminteasca celor din viitor cum era Capitala. Una dintre primele imagini este cea a unui taxi cu remorca, ce transporta o studenta care canta la harpa.

De asemenea, filmul contine imagini ametitoare care surprind verdele abundent din Bucurestiul anilor  si pe care voice-over-ul le lauda. Se vorbeste, de asemenea, despre „strazi pline de verdeata” si despre cei „21 de metri patrati de spatiu verde pe cap de bucurestean“.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit