Curiozitati

Unde se filmeaza, de fapt, Asia Express – sezonul 3! Antena 1 tocmai a anuntat

Publicat: 07 oct. 2019
9

Asia Express, cel mai dur reality show din Romania, revine cu un nou sezon la Antena 1. In acest an, cursa celor 9 perechi de vedete se va desfasura in Filipine si Taiwan. Concurentii  care pornesc pe Drumul Comorilor vor avea de respectat aceleasi reguli ca si pana acum: au la dispozitie un dolar pe zi, trebuie sa isi gaseasca singuri mancare, cazare si transport, sa treaca peste barierele culturale, peste cele lingvistice, sa iasa din zona de confort si sa isi depaseasca limitele fizice si psihice pentru a ajunge la comoara de 30.000 de Euro, marele premiu de la finalul cursei.

Romania este prima tara care va porni in aventura Asia Express pe ruta Filipine – Taiwan. Cele doua destinatii au mai fost incluse pana acum in traseul concurentilor, dar niciodata in aceasta formula. Daca in anii trecuti concurentii  incercau sa se familiarizeze cu traseul urmarind sezoane din alte tari, de data asta va fi ceva complet nou atat pentru ei, cat si pentru echipa de productie.

Ei sunt primii 8 concurenti de la Asia Express, sezonul al treilea

Filmarile pentru “Asia Express – Drumul Dragonului” vor incepe luna aceasta, iar prima editie a show-ului va rula pe micile ecrane, cel mai probabil, la finalul lunii ianuarie 2020. Potrivit celor mai noi informatii in legatura cu concurentii care participa in cel de-al treilea sezon al emisiunii, Alex Velea se numara printre artistii care au acceptat provocarea oficialilor de la Antena 1.

Fara sa mai prelungim suspansul… primii opt concurenti care au semnat contractul pentru a trai experiente de neuitat in noul sezon “Asia Express” sunt: cantareata Nico si fiica ei, Alexandra, Alex Velea si Mario Fresh, celebrul make-up artist Alexandru Abagiu, care va fi insotit de cineva apropiat si Alina Ceusan, alaturi de Carmen Grebenisan – doua dintre cele mai admirate si urmarite influencere din Romania, relateaza elle.ro. Echipele care intra in competitie urmeaza sa paraseasca Romania si sa se indrepte spre tara din care se va da startul show-ului in perioada cuprinsa intre 15 si 19 octombrie.

Asia Express revine la Antena 1 in primavara anului viitor. Pana atunci, telespectatorii vor fi informati despre tot ce se petrece la filmari printr-un Jurnal de Asia, difuzat atat pe TV, cat si on-line in perioada in care au loc filmarile din Filipine si Taiwan.

Adauga un comentariu