Actualitate

Care este adevarul despre relatia lui Irinel Columbeanu cu iubita tinerica

Publicat: 16 aug. 2019
17

Toti spuneau ca s-au despartit, dar iata cat de fericita este Oana in vila lui Irinel Columbeanu! Imaginile care dezvaluie adevarul despre relatia afaceristului cu iubita de 21 de ani!

Dupa doar cateva luni de relatie, zvonurile cum ca Irinel Columbeanu si Oana Cojocaru s-au despartit nu au intarziat sa apara. Adevarul este, insa, departe de ceea se s-a speculat.

Nu numai ca afaceristul si iubita lui cu 40 de ani mai tanara sunt la fel de indragostiti ca in primele zile de relatia, dar Oana se simte excelent in vila de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu.

Frumoasa studenta s-a mutat in resedinta afaceristului la scurt timp dupa ce l-a cunoscut si s-a obisnuit imediat acolo. Ea a pulicat mai multe imagini in care se poate observa cu usurinta cat de bine se simte acolo si cat de fericita este, semn ca lucrurile intre ea si Iri nici nu puteau sa mearga mai bine.

Intrebat despre cum merg lucrurile intre el si Oana, si Columbeanu s-a grabit sa spuna ca zvonurile despre despartirea lor nu sunt adevarate si ca frumoasa bruneta inca locuieste impreuna cu el la Izvorani.

Adauga un comentariu