Video

I se spune „Supravietuitorul”. Caine eliberat dupa ce a stat prins intre peretii unei cladiri 3 ani!

Publicat: 31 oct. 2017
     Operatiune de salvare incredibila in orasul siberian Habarovsk. Un caine a fost salvat dupa ce a stat prins timp de trei ani intre peretii unui magazin si a unei case de locuit.
Cainele a fost abandonat acolo cand era inca pui si, crescand, nu a mai putut fi scos. Localnicii ii dadeau de mancare, insa in toiul iernii siberiene cainele plangea intr-una, iar ei nu il puteau scoate, pentru ca acesta era speriat si nu se lasa tras dintre cele doua cladiri. Autoritatile au refuzat sa se implice in salvarea cainelui. 
Dupa trei ani si mediatizarea intensa a cazului, spatiul dintre cele doua cladiri a fost largit si cainele a fost tras afara, cu eforturi mari din partea unei tinere voluntare, singura destul de zvelta pentru a se strecura in locul in care se ascunsese cainele, dupa largirea spatiului de intrare.
Cainele, care este femela, este perfect sanatos si acum i se cauta un stapan, cu toate ca, scrie Siberian Times, e speriat de lumini, oameni si spatii deschise si cauta mereu sa se ascunda. Voluntarii i-au dat numele Volya, Libertate. 


loading...

Adauga un comentariu