Local

Atentie! Falsi reprezentanti E.ON si Termo-Service bat la usile iesenilor

Publicat: 10 iul. 2016
1

Au fost semnalate numeroase cazuri în care diverse persoane s-au prezentat la usa unor ieseni si s-au recomandat ca fiind lucratori ai unor institutii publice ale Primariei sau societati comerciale, cum ar fi E.ON, Termo-Service sau ApaVital. Acestia au solicitat accesul în locuinta, fie pentru verificari ale instalatiilor de energie electrica sau gaz, fie pentru alte motive.

„În urma unor sesizari primite de la locatari, facem urmatoarea mentiune, SC Termo-Service SA Iasi nu desfasoara activitati de verificare si revizie tehnica a instalatiilor de gaze naturale. În vederea efectuarii acestor operatiuni, va recomandam sa va adresati furnizorului de gaze naturale E.ON Romania la telefon 0800.800.366 apel gratuit”, au precizat reprezentantii Termo-Service.

Se recomanda sa nu permiteti accesul în locuinta decât acelor reprezentanti ai institutiilor însotiti de presedintele sau administratorul asociatiei de locatari sau proprietari. Totodata, refuzati plata catre asa-zisii lucratori a unor sume de bani pentru prestarea serviciilor, deoarece valoarea serviciilor efectuate de reprezentanti ai unor astfel de societati este cuprinsa distinct pe facturile lunare emise.

Totodata, iesenilor li se recomanda sa nu permita accesul în locuinta pentru motive de genul „pot sa utilizez toaleta” sau „as dori un pahar cu apa” deoarece, în general, infractorii profita de neatentia victimelor si fie sustrag extrem de rapid sume de bani sau bunuri usor transportabile, fie se informeaza cu privire la alte bunuri care pot fi sustrase si revin „în vizita” atunci când nu este nimeni acasa.

Adauga un comentariu