News Flash:

Stenogramele lui Sorin Ovidiu Vintu: Discutiile cu sefii Realitatea si cu Nistorescu, Chirieac si Dragotescu

18 Octombrie 2010
1497 Vizualizari | 2 Comentarii
Dosarul lui Sorin Ovidiu Vîntu contine discutiile pe care omul de afaceri le-ar fi avut în campania electorala si dupa alegeri cu sefii trustului Realitatea Media si cu jurnalisti ai grupului, precum Cornel Nistorescu, Bogdan Chirieac si Corina Dragotescu, informeaza Mediafax.

Una dintre stenograme se refera la o discutie din seara de 24 noiembrie 2009, când Sorin Ovidiu Vîntu este contactat de Bogdan Chirieac.

"CHIRIEAC BOGDAN : - Asa e. Absolut ! Tot ma asteptam, domnule, totusi o miscare… A avut pe parcursul a cinci ani, hai sa spunem pe parcursul a patru ani, cu exceptia erorii grave pe care a facut-o când a fost suspendat si care apoi a întors-o în favoarea lui, putem sa-i spunem lui Florin adevarul, nu ?
S.O.VÂNTU - Da, evident.
CHIRIEAC : - Adica dintr-un c… imens în care se afla, de era luat cu pietre, l-ai adus din nou la 75%, de necrezut, dându-i un balon de oxigen la mijlocul mandatului, ce n-a avut nimeni.
S.O.VÂNTU: - Mai si ca sa spunem pâna la capat, suspendarea a fost facuta ca urmare a aliantelor pe care le-am construit eu pentru suspendare pentru ca mi-a deschis dosarul cu Banca Agricola.
CHIRIEAC : Da.
S.O.VÂNTU: - Si am vrut sa-i dau o lectie, dar nu pâna la capat.
ICHIRIEAC : - Da, stiu si acest aspect.
S.O.VÂNTU: - Da, batrânelule".

O alta discutie din 30 noiembrie 2009 este cu presedintele Grupului Realitatea-Catavencu, Sergiu Toader, pe tema casetei în care presedintele Traian Basescu apare lovind un copil.

"S.O.VÂNTU : - De ce crezi ca e atât de disperat? E disperat ca stie ca pierde.
SERGIU TOADER :- Mai, dar e fantastic cum... deci incredibil... Asta cu caseta a jucat un rol important si chiar daca 44 cred ca e trucata, îsi pastreaza optiunea de vot, nu?
S.O.VÂNTU : Da tati, da. Adica pe români îi doar în p..., ei s-au presetat deja.
SERGIU TOADER. - Da, am înteles.
S.O.VÂNTU - Da mai, e trucata si du-te în p... ma-tii ca tot nu te votez. Alegatorii lui: " Da, mai, e adevarat, i-a dat o laba si unde da Basescu, creste", vorba imbecilului ala de Macovei.
SERGIU TOADER. - Da, corect.
S.O.VÂNTU : - Asta e treaba. Adica eu cred ca este... îti arata toata treaba asta faptul ca (înjura - n.n.) cu mogulul nu te joci.
SERGIU TOADER. - Mama!
S.O.VÂNTU : - Cred ca cea mai mare tâmpenie care a facut-o imbecilul asta este ca m-a ales pe mine tinta, înca de acum un an de zile. Era baiat destept, venea la supt p..., îmi sugea p... frumos, spunea sarut mâna pentru masa si cu asta basta. Ca loviturile mari, boul dracu', nu cu presa i le-am dat ci cu capacitatea mea de combinatii si de joc.
SERGIU TOADER. - Naspa! Acum trebuie sa ne pregatim sa-l omorâm pe Geoana (râde - n.n.).
S.O.VÂNTU - Dar este elementar, draga Watson (râde - n.n.). Pai, presa traieste din sânge, f..., puroaie, de unde traieste presa?! Din fapte pozitive?! Ce dracu'! Da, draga Sergiu".

Un alt dialog consemnat în dosar este cel din 4 decembrie 2009 dintre Sorin Ovidiu Vîntu si Stelian Tanase.

"STELIAN TANASE: Am si eu o întrebare la tine, delicata.
SORIN OVIDIU VÎNTU: Te rog.
STELIAN TANASE : M-a invitat Televiziunea Româna sa ma duc duminica, la ora 09.00, la ei, la anuntarea rezultatelor.
SORIN OVIDIU VÎNTU: mi se pare normal.
STELIAN TANASE: TVR1. Nu, problema este sa nu te superi tu sau Realitatea sa-mi zica..., pentru ca Realitatea nu ne-a facut nicio invitatie, sa stii.
SORIN OVIDIU VÎNTU: Nu, dar chiar daca ti-ar fi facut si probabil ca urma sa-ti faca, televiziunea publica e o chestie de prestigiu.
STELIAN TANASE: OK. Deci, tu esti în tema si nu esti în dezacord cu ideea asta.

SORIN OVIDIU VÎNTU: Mi se pare o chestie de mare prestigiu, tot pentru Realitatea lucrezi si acolo.
STELIAN TANASE: Bine. Pai am sa spun sa scrie acolo Realizator Realitatea.
SORIN OVIDIU VÎNTU: Tot pentru Realitatea lucrezi si acolo, ca noi ne distribuim".

O alta stenograma este din seara de 4 decembrie 2009, când Sorin Ovidiu Vîntu ia legatura cu Cornel Nistorescu.


"CORNEL NISTORESCU: Ai auzit cu povestea cu Alro care e pe site-uri acuma?
SORIN OVIDIU VÎNTU: nu am auzit.
CORNEL NISTORESCU: E poveste cu afacerile cu energie pentru... în care e bagata Elena Udrea si cu astia si cu psihologul Stolojan.
SORIN OVIDIU VÎNTU: Asa...
CORNEL NISTORESCU: Povesteste Nastasiu. Si astia de la Realitatea o au si nu vor s-o dea. Si caseta este de doua zile la Realitatea, cu lucruri mult mai complicate. Si Popa a refuzat sa o dea. Ti-a spus?
SORIN OVIDIU VÎNTU: Dar nu-si asuma..., stiu, tati, dar nu-si asuma, zii sa-i spun, scriitorul cartii, am uitat cum îl cheama.
CORNEL NISTORESCU: Ba îsi asuma, cum sa nu!
SORIN OVIDIU VÎNTU: Ei, daca îti spun ca nu-si asuma... Ca m-a întrebat Catalin. Uite, avem asa, asa. Si am spus ba, daca îsi asuma autorul cartii interviul si cu Nastasiu, dati-i drumul. Daca nu, astia se întorc mâine si spun ca au facut o gluma. Si nici unul din cei doi nu au vrut sa confirme, nu au vrut sa-si asume. De-aia nu am dat pe Realitatea.
CORNEL NISTORESCU: Da, dar e imagine video cu ala care declara chestia asta.
SORIN OVIDIU VÎNTU: Mai, tati, nu ai înteles, am facut o gluma, domnule, ne-am jucat între noi! Poate sa apara orice. Trebuia cei doi sa confirme la telefon, nici unul nu a confirmat, nu si-a asumat, pardon. Ala, tu îti asumi interviul? Tu îti asumi declaratia? Asta voia 50 000 euro sa-si asume aia. Da-te-n moasa-ta! Nu pot sa dau bani pe asa ceva. Nu ca e vorba de 50 000, dar nu pot sa dau bani, ca dupa aia încep alte povesti".

În noaptea de 6 spre 7 decembrie, dupa dupa turul al doilea al Prezidentialelor, imediat dupa miezul noptii, Vîntu o contacteaza pe Corina Dragotescu (care se aflase la sediul PDL unde se desfasura numaratoarea paralela a voturilor-n.r.).

"(...)
S. O. VÎNTU: Sa nu te transformi într-un agent de intoxicare al lor.
CORINA DRAGOTESCU: Nu! Nu, nu, nu!
S. O. VÎNTU: Asta era ceea ce vroiam sa te rog!
CORINA DRAGOTESCU: Categoric nu! Categoric nu!
S. O. VÎNTU: Asta era ce…
CORINA DRAGOTESCU: Acuma urca operatorul cu colega de la Social, filmeaza tabelul sa si-l asume. Eu nu-mi asum nimic. Daca da imaginea, ca sa vada, ma rog, sa fie…
S. O. VÎNTU: Deci, nu te transforma într-un agent! Nu te transforma într-un agent de manipulare al lor!
CORINA DRAGOTESCU: Bine".

La dosar se afla si stenograma discutiei din ziua de 6 martie 2010, când Sorin Ovidiu Vîntu ia legatura cu Sergiu Toader:

"S.O. VÎNTU: Asta este modul de abordare corect, pe care trebuie sa-l adoptam. Ei au transformat-o iarasi într-o cauza, dar nu e o cauza personala. Te rog sa ma crezi ca mie, mititelul Boc mi-e simpatic. Ai cuvântul meu de onoare, e un tiripici simpatic. Ma amuza dorinta lui de a arata ca se bate pe burta cu oamenii, ca a facut la viata lui de toate, ca a baut si palinca, a facut si tâmplarie, s-a dus si cu caprele...
S. TOADER: ... a condus aia, cum îi zice, fanfara...
S. O. VÎNTU: A condus si fanfara... Ma amuza omuletul, mi-e simpatic. Ai cuvântul meu de onoare, daca am vreo chestie personala cu el sau cu vreunul dintre ministrii cabinetului lui. Este o chestie, vorba americanului, just business. Daca în locul lui Boc ar fi fost Mugur Isarescu, acelasi tratament l-ar fi avut. Întelegi, Sergiu?
S. TOADER: Da.
S. O. VÎNTU: La fel îl f.... pe Mugur Isarescu, fara sa clipesc, cu toate ca stii ce respect am pentru acel individ. Daca interesele mele de business ar fi cerut-o, nu stateam pe gânduri, Isarescu caca, e rau, daca aste mi-ar fi adus doua puncte de rating. Corect sau nu e corect?
S. TOADER: E corect, da.
S. O. VÎNTU: Asta e jocul. Si, neavând nimic personal, derapajele pe care le fac baietii astia sunt inadmisibile.
S. TOADER: Da.
S. O. VÎNTU: Asta e tot. Bai, nu suntem în razboi, prostilor! Lucram calm, cu metoda, si atunci e si mai puternica treaba, tati, când lucrezi calm, cu metoda.
S. TOADER: Da, pentru ca devine mult mai credibil, corect.
S. O. VÎNTU: Stii s-o faci?
S. TOADER: Da.
S. O. VÎNTU: M-ai înteles, batrâne?
S. TOADER: Da.
S. O. VÎNTU: Asta este jocul, n-am nevoie de istericale, n-am nevoie de derapaje. Am nevoie doar de creier, eu acum lucrez strict cu creierul, nu lucrez cu patima. Daca în timpul razboiului cu Basescu am pus si patima, a fost o chestie personala, acum nu mai este, acum este o chestie strictamente de afaceri. Trebuie sa am rating ca sa-mi iau bani din piata. Punct si nimic altceva.
S. TOADER: Corect.
S. O. VÎNTU: Ca trebuie sa hranesc o armata de câteva mii de oameni, simplu ca buna ziua, nimic personal.
S. TOADER: O facem... armata aia... o sa ramânem, cum se numeau, pâlcuri. O sa ramânem cete si pâlcuri.
S. O. VÎNTU: Nu, o sa ramânem o structura mult mai mica, dar extrem de bine organizata si extrem de eficienta. La ce i-a folosit lui Geoana ca a avut sub curul lui toata România, aproape? Basescu a avut o grupare mica, dar a dracului de bine organizata.
S. O. VÎNTU: Nu, acum îmi construiesc o organizatie care sa raspunda intereselor mele de business, businessul meu fiind doar media. Deci, practic, raspunde si intereselor ei. Ca nu vede drumul, sa fie sanatoasa, îl vad eu si pe ala merg.
S. TOADER: E corect. Pentru mine e important si ce am construit eu la comanda ta.
S. O. VÎNTU: Alo! N-ai înteles! A fost o etapa. Eu nu-mi reprosez, baiatule, a fost o etapa.
S. TOADER: OK.
S. O. VÎNTU: A fost o etapa care a avut si bune, si rele. Fara discutie! De-aia nu stau sa fac o analiza pe ce a fost bun, ce a fost rau. Stiu ce am nevoie astazi, astazi am nevoie de o organizatie sa raspunda comenzilor mele, ca la Audiul pe care îl am. Am dat de cheie, a pornit, am întors cheia pe stânga, s-a oprit.
S. TOADER: Absolut!
S. O. VÎNTU: De asta am nevoie.
S. TOADER: Eu, când ma întorc, sa stii ca lucrurile nu pot fi... Oamenii pot fi manipulati. Manevrati, cu rezultate foarte nasoale.
S. O. VÎNTU: Eu nu manipulez pe nimeni, oamenii trebuie sa creada ceea ce este: este organizatia lui Vîntu si raspunde la comanda lui Vîntu.
S. TOADER: Asta vreau sa le spun.
S. O. VÎNTU: Corect.
S. TOADER: Ca, altfel nu stiu cum se construieste.
S. O. VÎNTU: Dar nu vreau altceva, nu ma intereseaza, nu vreau sa comunic o falsitate, adica: Bai, sunteti liberi!
S. TOADER: Nu, nu.
S. O. VÎNTU: Nu sunteti liberi, nene. Va convine, lucrati, nu va convine, plecati, ce mare cacat!
S. TOADER: Exact asta vroiam sa-ti spun, când ma întorc acolo, la butoane, asta trebuie sa le spun oamenilor, pentru ca mi-ai cerut sa fac asta, asta fac, sa-mi bag p... daca nu. Într-adevar, daca ai nevoie de asta, îti garantez, o sa fie o constructie beton, foarte eficienta.
S. O. VÎNTU: Da, batrâne, de asta am nevoie, de o constructie foarte eficienta, sa raspunda comenzilor economice la care este supusa. Nimic altceva. Asta încerc... În sfârsit, ne-am clarificat! Dar asta trebuie comunicat în clar, care vrei ramâi, care vrei, pleci. Eu nu vreau sa manipulez, sa prostesc pe nimeni, eu sunt foarte corect. În general, cu oamenii sunt corect.
S. O. VÎNTU: Mâine, daca fac o întelegere cu Basescu, Mosule, sunt cu tine, din momentul acela am dat ordin în organizatie si organizatia este cu Basescu. Punct. Fara abateri de genul fac întelegere cu ala si ma trezesc doua fete cinci castele.
S. TOADER: Mhî.
S. O. VÎNTU: Nu se poate asa ceva. Nu stiu daca m-ai înteles.
S. TOADER: Ba da.
S. O. VÎNTU: Ca, pe undeva, ura acelui individ este justificata de atitudinea, nu de catre mine, ca nu eu am dat ordinul asta, de atitudinea editoriala a oamenilor de acolo si de suptul p... prin batista, pe care l-am practicat eu. Sunt de acord, e si greseala mea majora.
S. TOADER: Adica ce am facut noi naspa?
S. O. VÎNTU: Bai, tati, noi, adica eu aveam o relatie de non combat cu Basescu. Razboiul real a început cu Basescu din momentul în care a aparut pe Realitatea Tv doua fete cinci palate si am început sa ne luam de Ioana Basescu, sa o f... pe aia în gura pâna la loc comanda, chestie care l-a deranjat pe parintele Ioanei Basescu în mod vizibil, spunând: Pai, f... mortii ma-ti, una vorbim, basca ne întelegem, mi-o tragi pe la spate, bai, Manea slutul si urâtul? Eu ce p... mea ti-am facut sa te iei de copilul meu în halul asta?, reactie pe care ai fi avut-o si tu, as fi avut-o si eu, când e vorba de copilul meu.
S. TOADER: Corect.
S. O. VÎNTU: Mai ales când stiu cum mi l-a dat pe Mihai afara din Delta, da?
S. TOADER: Da.
S. O. VÎNTU: Ba, aveam o relatie buna cu el si ma trezesc ca-mi trage o muie si-mi si transmite ti-am tras-o prin gura. Pai bai, p..., una ne-am înteles, alta faci? Nu e normal ca organizatia, în momentul în care avem interese clare, de business, nu de alta natura, ca totul se reduce la business, tati, sa poata functiona corect? Avem o întelegere cu Basescu, trebuie sa fim capabili sa o respectam, fara sa manipulam nimic, ci pur si simplu printr-o dispozitie în statie, începând de astazi suntem tovarasi cu Basescu. Punct si de la capat, asa se joaca jocul asta, ca altfel te surprinzi... Azi esti în pozitia în care toata lumea te uraste, pentru ca n-ai fost clar si precis într-o parte sau alta. Ai mers ca pisatul boului. Am decis ca luptam împotriva lui Basescu, toata organizatia trebuia sa lupte împotriva lui Basescu cu toate armele.
S. O. VÎNTU: Opreste-te. Organizatia nu s-a comportat ca o organizatie, cu interese clare, obiective clar asumate, pentru ca nu era capabila, nu era construita sa procedeze în felul asta. De-aia, n-am niciun regret, s-a întâmplat, la revedere, am vazut, nu mai repet aceeasi greseala. Vreau o organizatie capabila sa raspunda la comenzi în timp real si asta construiesti tu acolo. Iar deciziile pe care le vom lua le vom lua strictamente din perspectiva businessului, nimic care sa tina cont de vreo chestie, care sa tina cont de simpatii sau de antipatii.
S. TOADER: Am înteles.
S. O. VÎNTU: M-ai înteles, batrâne?
S. TOADER: Absolut".

O zi mai târziu, Sorin Ovidiu Vîntu îl contacteaza pe Doru Buscu, redactor sef Academia Catavencu, discutia referidu-se la jurnalistii care au plecat la publicatie pentru a lansa Kamikaze:

"S. O. VÎNTU: -Bun, si Doru, înca o chestiune, tati : sa nu avem discutii : Academia Catavencu a devenit din momentul preluarii mele, eu am lasat-o linistit în pace, sa o las sa-mi calce chiar propriile mele interese, dar in momentul în care a trecut pe finantarea mea, Academia Catavencu este o organizatie patronala. Ea trebuie sa raspunda intereselor patronatului. Intereselor de business ale patronatului. Acest lucru trebuie vorbit cu oamenii. Rabdare! E momentul delicat chiar în acest moment : vreau sa-mi angajez o trupa de copii de 19, 20, 21 de ani, care sa nu aiba niciun fel de prejudecata sau rahat la creier, oameni care înteleg exact ce timpuri strabatem.
D. BUSCU: - Astia se formeaza în ani, Sorin.
S. O. VÎNTU:: -Da, se formeaza în ani, sunt de acord cu tine, dar eu nu mai concep niciun fel de dizident în Academia Catavencu. Academia Catavencu, ca orice institutie de presa din trustul meu, raspunde intereselor patronatului. Punct! De data asta am vorbit cu Sergiu, va veni, vom discuta pe fata cu toti oamenii. Cui îi place ramâne, cui nu-i place pleaca. S-a terminat cu glumele de genul independenta editoriala, sa îmi pot face eu smenurile.
S. O. VÎNTU: - Dar stai putin: socul a trecut, de-acuma esti în organizare. Organizeaz-o, te rog frumos, ca pe o institutie patronala. Este totusi un business facut pe banii mei, si nu putini, sunt câteva zeci de milioane de euro.
D. BUSCU: - Institutia patronala o organizeaza patronul. Eu nu mai sunt patron, eu ma ocup de continutul acestei publicatii.
S. O. VÎNTU: - Tocmai de aceea, ce-ti spun, dragul mei prieten, ea trebuie sa raspunda intereselor patronatului. Punct ! Organizatia trebuie sa fie pregatita sa raspunsa intereselor patronatului. Eu nu cer altceva.
S. O. VÎNTU: - Iubitul meu, hai sa prezumam ca aceasta coincidenta este un fapt real, acest tip de fapte reale nu trebuie sa se petreaca. Nu mai trebuie sa se petreaca de acum. Ea trebuie sa raspunda intereselor lui Sorin Ovidiu Vîntu. Punct ! Întâmplarea fericita pentru voi face ca interesele lui Sorin Ovidiu Vîntu sunt doar interese de business. Nu mai am alte afaceri în România. Singurul meu interes de business în România este presa. Deci daca eu spun ca am un interes, înseamna ca trustul acesta de presa are acest interes. Deci orice urma de dizidenta sa stii ca se sanctioneaza cu desfacerea contractului de munca. Are toata lumea libertatea de pe lume: poate pleca când vrea daca nu-i convine. Noi nu tinem pe nimeni legat cu funia, cu catusele de scaun sau de coltul mesei. Dar nici nu mai concep de-acuma, nu mai concep un alt tip de abordare a acestui trust de presa. In totalitatea lui. Cu Sergiu am vorbit, când a venit înapoi acuma i-am spus ce tip de organizatie vreau sa produca, si nu în sapte ani, ci în câteva saptamâni. Sa discute foarte clar cu oamenii, ca n-am chef sa stau sa negociez cu oamenii mei interesele mele. Ce, am înnebunit!
D. BUSCU: Da, înteleg asta, e absolut OK.
S. O. VÎNTU: - Bai, tati, normal, nu sunt un cretin, nu ma amestec pe chestiile de…dar în interiorul unei strategii editoriale nu mai misca nimeni. Daca decidem, de exemplu, mâine suntem tovarasi cu Basescu. Pai de mâine toata lumea îl las pe Basescu în pace. E ca exemplu. Sau mâine agresam, criticam cu supra de masura, institutia f...ut- ului din România. Toata lumea începe sa înjure Institutia f...ut-ului din România.
S. O. VÎNTU: - Nu, n-ai înteles : ei sunt agresati în functie de interesele mele. Atât ! Eu asta încerc sa-ti spun. Ca, daca fixam ca strategie ca de mâine sustinem actele guvernului, de mâine, trustul asta de presa, inclusiv Academia Catavencu, sustine actul de guvernare. Asta încerc sa-ti spun.
D. BUSCU: - Cu conditia ca actul de guvernare sa merite sa fie sustinut. Pentru ca daca…
S. O. VÎNTU: - Nu, nu m-ai înteles : singura conditie care este aici este decizia lui Vîntu. Asta încerc sa-ti explic, Dorulet.
S. O. VÎNTU:: Iubitul meu amic, da, dar din momentul asta, eu asta încerc, din momentul asta, de pe 7 decembrie, deciziile mele sunt litera de lege. Iti convin, nu-ti convin, ai libertatea sa-ti dai demisia, sa pleci acasa. Nu mai maschez nimic, nu mai manipulez nimic, nu mai negociez cu salariatii mei.
D. BUSCU: Un adevarat patron de presa.
S. O. VÎNTU: Da, tati, da, e un business patronal. Punct, si cu asta, basta, am încheiat subiectul.
D. BUSCU: Vrei sa te încadrezi în statura de mogul, în definitia de mogul.
S. O. VÎNTU: Nu, mama, nu, ma, Dorulet ! Dar cum sa lucreze salariatii, carora le dau sa manânce, împotriva intereselor mele ? Asta-i noaptea mintii ! Pe banii mei ! Asta este noaptea mintii ! Ei luându-si o spaga de doi bani sau aranjându-si vreun post în viitorul guvern. Nu se poate asa ceva. Si daca am fost cu menajamente, cu manusi, cu aia, cu aia, de-acuma nu mai sunt, de-acuma e pe fata totul. Si asa e normal în toata lumea asta. Ce, am fost eu putin legat la ochi, dar lucrurile s-au terminat. Deci construieste organizatia în acest sens, batrâne ! Nu mai exista de-acuma când discutam : Domnule. Vasile Ionescu este atacat la noi. Pai din momentul ala, Vasile Ionescu s-a terminat cu el ! El nu mai exista în paginile Academiei Catavencu.

S. O. VÎNTU: Ma, nu ne..., dar nu sunt un cretin, nu sunt tâmpit la cap, stiu regulile acestui joc, slava Domnului! Nu ma apuc acuma sa.... Eu nu sunt Mihai Iacob sa pornesc... sa încep sa-mi f...t dusmanii. Ce, am înnebunit?! Ceea ce îti spun eu tie, batrâne, este faptul ca aceasta autorizatie trebuie, de la tine, Academia Catavencu, care este singura expresie în print pe care am pastrat-o, trebuie sa înteleaga ca este acolo pentru doua lucruri: sa raspunda intereselor cetatenilor si în primul rând interesele patronatului. Pentru ca, daca patronatul are câstig, au si ei servicii câstig. Daca patronatul nu are câstig, îsi ia o spaga marunta astazi si mâine ramân fara pâine. Oamenii trebuie sa stie ca ei sunt acolo angajati la patron. Ca au sansa sa fie angajati la un patron luminat, asta e bafta lor, daca nu o înteleg nici pe asta, da-i dracului! Scuza-mi lipsa de modestie.
D. BUSCU: Nu, am remarcat-o pe asta cu patronul minunat din urma cu câtiva ani. E stiuta, a facut turul organizatiei asta. E ok, adica e...
S. O. VÎNTU: Doruletu', e în firescul lor povestea asta, dar nu mai vreau de acuma sa-mi spui ca nu ai putut sa strunesti organizatia, ca nu stii cine ce a zis, ca nu ai putut sa-l tii pe ala sa nu faca scandal. Ma doare în p...a, îl dai afara. În momentul în care unul îsi permite sa încalce strategia grupului de presa Realitatea Catavencu, ala pleaca acasa fara niciun fel de alta dispensa, de interventii, de rugaminti, de stai, domnule, ca se potoleste... mi se rupe p...a! Aia când îsi lanseaza ziarul?
D. BUSCU: Acuma ies cu el.
S. O. VÎNTU: Vezi tu, la astia 14 care au plecat, trebuia sa le atasezi si un om de încredere al nostru, sa fim si noi înauntru, acolo.
D. BUSCU: Este, dar este si unul de-al lor aici, îl stiu.
S. O. VÎNTU: Da.
D. BUSCU: Mie îmi displac chestiile astea.
S. O. VÎNTU: Dupa cum ai vazut, nu trebuie sa-ti displaca, trebuie sa fii foarte atent la chestiile astea.
D. BUSCU: Da, eu sunt alt gen. Le-am interceptat si corespondenta, printr-o greseala pe care au facut-o ei, am pus mâna pe corespondenta lor pe mail, adica nu a sapat cineva în mod special, dar... si am vazut ca povestea era discutata de 7-8 luni, adica era ha, ha, era o chestie pusa bine la punct. Dar în fine, nu vreau sa mai aud de ei si nici nu vreau sa mai am de-a face cu ei. Desi sunt vreo 2-3 acolo care au fost luati cu forta, stii, dintr-un entuziasm din asta, baietesc, la bere si de solidaritate soldateasca.
S. O. VÎNTU: Aia nu mai au ce cauta înapoi, indiferent de situatie".
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

un cititor  | #127547
SOV un handicapat ca toti de la putere.
viorel  | #127578
Iata adevarata fata a IREALITATII TV si a celor ce o conduc. Pe ei nu-i intereseaza situatia de fapt si de drept a tarii ci numai propriile lor interese.UNde ne aflam domnilor,in ce bantustan traim? Rusine!!!!!!
Adauga comentariu
Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1612 (s) | 22 queries | Mysql time :0.021085 (s)